søndag 28. juni 2009

KOS 09

12 juni satte jeg og Veline oss på et fly til Hellas, nærmere bestemt KOS. Trøtte men oppspilte ankommer vi Kos, klare for to uker fylt med masse tænning, kvalitetstid, gode middag, fest og morro. Og det ble det! Her manglet det ikke på hverken folk eller sol, og hotellet lå greit sentralt i gangavstand til det meste.

Tirsdag natt ankom også Alex, Lars, Philipe, Tony, Tommy, Aaslund, Svenni og Lasse øya, og med et ble det plutselig voldsomt mye kjentfolk på et sted. Møtte plutselig Lene og Siri fra Drammen ute en kveld også. Og innkasterens på den norske baren WEST het Thomas og var fra Drammen. Helt utrolig! Men ikke nok med det, fredagen ringer plutselig telefonen, og det er Maria som lettere nysgjerring spør hvordan vi har det, hvor vi befinner oss hen osv. Plutselig sier hun at hun selv befinner seg på Kos med ingen andre enn Catherine og de skal bo på samme hotel som oss. What a surprise!!!:D Så dermed var nesten hele jentegjengen også samlet på KOS, dette kunne jo ikke bli annet enn bra!


Ble mange sene koselige kvelder på verandaen til 312 eller nede på rom 1. God stemning!

Man kan ikke annet enn å elske Hellas! De nydelige små gatene med alle kafeène, restaurantene, butikkene og musikken. Det er god sydenstemmning lang vei, man drømmer seg tilbake til!
Det var en ripe i lakken da; Charterfeber!

Plutselig en kveld ser vi Svein, med moren og resten av gjengen på slep med filmcrewet bak seg. Når de lot kameraene hvile benyttet vi sjansen til å ta noen bilder selvfølgelig. Elles var det bare å skygge banen lang vei, ikke søren om vi skulle være med på Norges mest harry program; Charteferber! Huff nei! Så vi løp stikk motsatt vei hver gang kameraene dukket opp, noe som var irriterende ofte! hehe.. men tror vi klarte å unngå de!


Etter to uker i sus og dus var det på tide og komme seg tilbake til Norge, som nå om dagen er stekende varmt bare ikke med like stor luftfuktighet, heldigvis!
Anyway, turen ble avsluttet med en heidundranes roadtrip tilbake til Drammen by, med Abba for full guffe bortover E6. Hehe..

Takk for en flott tur alle sammen, dette var morro! Good times:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar