lørdag 7. februar 2009

Bali i bilder så langt

Må starte med det siste som har skjedd og jobbe med bakover, ustabil internett så lettest i forhold til bildene;)

Blitt kjent med noen jenter fra skolen, så her går skravla flittig! I dag/går dro vi til Kuta og shoppet noen timer og avsluttet kvelden med en god middag. Kjempe koselig=) !! Jeg og Stine fortsatte kvelden på rommet med pcn på fanget. Klokken er snart 02.30 her men siden vi nettopp fant ut at vi har best internett dekkning her på rommet måtte vi benytte sjansen! hehe.. I morgen skal hele skolen på strandtur til en strand som heter Nusa Dua så vi lader opp til den!
Mandag er det skolestart også så nå er vi snart i gang for fult her, vi gleder oss!
Har snart vært her en uke så merkelig hvor fort tiden går!!



Andre kvelden etter middagen startet festen på Luwak, skolen sin cafe nede på studiesenteret. Her samles alle studentene og har forspiel før turen bærer videre ut til Kuta by. Utrolig sosialt og stemningen er høy!!! I Kuta er utelivet helt sykt. Her ligger utestedene på rad og rekke nedover og det kryr av mennesker. Lokale som svensker og australere. Bare vi gateway studentene er jo 260 stk! Så her er det liv! Det er house musikk som gjelder og høyeste mulig!!! Fins en og annen RnB/hip hop bar innimellom men det er de større stedene som Eikon, Mbargo og Boounty som trekker folk. Bounty ser ut som en miniverson av Sensation white (festival i amsterdam). Her er taket hvitt, dekket med tepper og fult av disco kuler. Scener til å danse på å sykt mye mennesker og omtrent ALLE danser! Det er ufattelig varmt og musikken pumper kjente house slagere utover rommet, helt vanvittig!!
Ikke opplevd noe truende ute i den forstand så langt, vi passer på hverandre og tar taxi hjem sammen, aldri alene. Men dop er mer åpenlyst her enn hjemme. Skal si jeg fikk sjokk nå en gutt tilbød meg piller midt på dansegulvet.. sprøtt! her bruker de Ephedrin som partydop blandet med alkohol. De har forresten dusjer inne på toalettene på utestedene her også:p Stine skulle på do på Bounty og braste rett inn på ei balinesisk jente som satt og dusja på do!!!! Hun var så varm så måtte ta seg en dusj hadde hun forklart, fikk så lættis at jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg når jeg hørte det..haha:p Så litt av hvert her kan du si, men så lenge vi holder sammen og gjerne med noen gutter er det ikke noe stress. Har bare hatt det gøy så langt!:)





Fant vår elskede favoritt is fra Norge midt i shopping gata så et lite is-stopp måtte til i shoppingen. Coockies and cream, brownie, caramel osv.. mmmm, helt nydelig!



Kuta er byen vi drar inn til. Et shoppingmekka rettere sagt. I hovedgata ligger butikkene på rekke og rad, og butikker som Roxy, Ripcurl, Billabong, Quicksilver og DC dominerer gata. Vi har vært og sightset og shoppet to ganger allerede og fortsatt ikke kommet oss lengre enn denne gata(!!). hehe.. prisene er ikke så aller værst heller så dette lover bra! Masse småbutikker og markeder også, og et par greit store kjøpesentere og utforske også. Vi gleder oss og pengene brenner i henda! hehe.. En middag på spahotellet vårt med driks og drikke koster mellom 18-60 norske kroner, eller 30.000-80.000 rupia. Du føler deg som en millionær her! Det balinesiske folket er stort sett utrolig koselige og herlige, bortsett fra noen ufattelige plagsomme taxisjåfører! Men det hører med..


Ankommet Hong Kong etter 12 slitsomme timer på fly. Underholdt oss selv med gosspi girl, greys anatomi, C.S.I og filmer.. Ipoden ble flittig brukt og øyelokkene datt igjen et par ganger også, hvertfall Ina sine etter en innsovningstablett! hehe.. Endelig i Hong Kong var vi klare for å ta fatt på siste 4,5 timene til Denpasar-Bali. Begge to sovnet før flyet letta og sov hele turen! Vel fremme fikk vi pakket ut og innstallert oss før vi sloknet og sov i 12 timer den natta. Ikke noe jetlag problem her nei.. Dagene etter har vi tilbragt ved bassenget på hotellet. Helt nydelig!! Det er VARMT og KLAMT, men vi STOR koser oss!=) Siden det fortsatt er "regntid" er det ikke stekende sol hele tiden men vi jobber frem brunfargen sakte men sikkert. Har jo tross alt ikke dårlig tid! Har jo 3 1/2 mnd her så skal bli greit brune null stress!






Håper dere har fått et lite innblikk i vår verden så langt her. Mamma og Pappa, ikke bli bekymret for det med dopet. De lokale som surrer med det, studentene holder seg unna! Politiet er synlig ved utestedene med gevær, og vi har vakter på hotellet. Personalet er kjempe koselig, alltid tilstede og utrolig service innstilt. Lærerne er bare en telefon unna og vi har en egen døgnåpen vaktsentral vi kan ringe.
Hotell rommet er stort med både badekar, sittegruppe og stor balkong. Deilig! Alt lover veldig bra så langt og vi koser oss og gleder oss til å se hva de neste ukene måtte bringe! Har fått pensumlitteraturen nå, så blir hodet i bøkene en god del hvertfall:p var ikke få bøker..hehe... Men ser utrolig interessant og spennende ut!


Glad i dere alle der hjemme<3 Tenker på dere og savner dere!
Hilsen Ina & Stine=)

P.S: Fått scypen min opp nå, så legg til ina-myh

2 kommentarer:

  1. Nej, nu vart jag inte avundsjuk när det är -15 här i lilla Drammen. Hoppas allt är bra där nere iallafall. =)

    SvarSlett
  2. hehe, bra bildene og bloggen har sin effekt på misunnelsen her:p Koselig at du leser litt på bloggen min da! Alt står bra til her, holder meg frisk og rask så langt. =)

    SvarSlett