mandag 23. mars 2009

Life goes on her under ekvator også..

Katrine fylte 20 år og dette måtte jo feires. Først som dere ser nedenfor feiret vi på Hard Rock kafe med surprise party for henne og Anne Ma. Morro Morro! Ble liv og stemning og bursdagssang på balinesisk vis med kake rett i ansiktet og mye leven:D Deretter ble det en tur ut på byen til et fancy utested som heter Skygarden. På selve dagen til Katrine dro vi en stor jentegjeng ut å spise på en nydelig strandrestaurant før vi fortsatte kvelden på Skygarden. Det ble en vellykket kveld og alle koste seg:)


Festkomiteen arrangerte Bonfire på Jimbaran beach en fredag kveld. Stort bål, masse fakler, musikk, god stemning og stjerneklar himmel, dette kan beskrives som magisk! En kveld man ikke glemmer! Vi forelsket oss i en liten søt hun som vandret mellom oss på stranda, han forelsket seg i håndklet til Ingeborg og der ble han til bølgene slo oppover og vi måtte ta beina fatt..hehe..
En Lørdag sto jeg og Stine Møller opp tidlig og dro til Geger beach, en herlig strand med klart vann, og billige fine solsenger å ligge på. Ble en lang dag med mange timer i sola, avsluttet med massasje. Herlig!


Rett nedenfor hotellet hvor vi holder til finner du Jimbaran Beach. Nå som den er shinet opp og rydde for søppel er den ypperlig å sole seg på et par timer etter skoletid=)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar