mandag 23. mars 2009

Fotballcup og skoletur til Singaraja!


Helgen 21-22 mars dro tverrkulturell kommunikasjon studentene til Lovina og Singaraja helt nord i Bali. Det var en veldig lang busstur med u-sving annen hver sving omtrent føltes det ut som. Vi kjørte over en vulkan på vei dit faktisk, noe vi fikk vite i ettertid da. Var en 3-4 timer lang busstur med en liten pause underveis. Ovenfor ser dere et par bilder knipset på pausestoppet og strandbildet er tatt på en strand i Singaraja.


Ved ankomst var det innsjekking på et kjempe flott og idyllisk hotell i Lovina, lunsj, og så bar rett til Singaraja for å møte noen balinesiske studenter som vi skulle intervjue. Det ble et koselig intervju med to balinesere, før de tok oss med ned på stranda for å vise oss litt. Deretter spiste vi middag sammen med de før vi dro tilbake på hotellet. Formen var rimelig trøtt og sliten etter en lang uke så jeg og Vicky avsluttet kvelden på hotellrommet med Toy Story og en annen familie komedie. Utrolig deilig! Søndag moren var vi 4 jenter som spiste en god frokost før vi tok massasje en time i sånne små stråhytter ved stranda. Alt i alt ble det en vellykket helg og det var deilig å komme seg litt vekk fra Jimbaran og Sari Segara også.
Fredag 20 mars var det tid for den store norske fotballcupen på Bali. Gateway College, Go Study og Kulturakademiet skulle kjempe om premien gjennom 3 kamper. Stedet var Canggu Club, en typisk amerikansk privat country club, så antrekket var dermed "pent". Ambassadøren var invitert, guvenøren og et par andre viktige personer. Så her var det pressedekkning, taler, nasjonalsanger og stil over det hele, sånn som det skal være.

På rad og rekke satt vi å fulgte spent med på kampene selv om vi alle viste at Gateway såklart ville stikke av med seiern til slutt!hehe..


Og Vinnerlaget ble selvfølgelig; Gateway!!!!!!!! Tjohoo.. Seieren ble feiret med allsang til "we are the champions" og middag neste. Før kvelden overraskelsesshow sto for døren; og det var ingen ringere enn Terje Schrøder fra Garlc girls (eller noe) i Norge. Morro!! Her ble det liv og røre kan du tro:)



Som dere ser lever jeg et ikke så dumt liv her nede. Kan ikke si annet enn at jeg koser meg og nyter hver dag! Vi har fått ny foreleser i kulturpsykologi et par uker, før vi får nye foreleser igjen etter ferieuka. I ferieuka som er uke 15 drar vi en liten jentegjeng til Lombok og Gili Island noen dager. Gleder oss vilt! Prøver å få til å avslutte ferien i Lovina og svømme med delfiner der, men får se hvordan det ordner seg.
Anyway, ikke tro at jeg har glemt dere der hjemme! Gleder meg maks til å se dere alle igjen og fortelle om alt vi har opplevd. Er en once in a lifetime experience det her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar